Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Si te Krijoni Nje Chat Tuajin !

  avatar
  v-KS
  Administrator
  Administrator


  Age : 24
  Poenat : 2384
  Reputacioni : 32
  Numri i postimeve : 822

  Si te Krijoni Nje Chat Tuajin ! Empty Si te Krijoni Nje Chat Tuajin !

  Mesazh nga v-KS Thu Aug 20, 2009 1:50 pm

  Beni Login Ne Putty Tek Shell Linux Qe Mund Te Keni Dhe Vazhdoni Kshu Ne Versionin CR2.1-Linux = ConferenceRoom2.1 :

  wget http://www.garantishell.com/Ozel/CR2.1-Linux.tar.gz

  Mbas Instalimit Beni :

  tar xfzv CR2.1-Linux.tar.gz

  Mbas Ksaj :

  cd CR2.1-Linux

  Pastaj :

  ./install

  Pastaj Vazhdoni Me Instalimin E Serverit Duke Bere :

  Please enter your key or TRIAL if you do not have one
  For example: TRIAL

  TRIAL


  Please enter a valid fully qualified DNS name for this server
  For example: irc.igli.com

  Emrin E Server Qe Doni  Please enter the name you want your server to use
  For example: my.server.name.tld

  Emrin Prap


  Please enter a brief description of your server
  For example: IgLi, Inc's Chat Server

  Ketu Veni Emailin Tuaj ..


  Please select the ports you wish your chat server to
  listen on. Do not include the web server port in this list
  The first port listed is the primary port
  For example: 7000,6666-6669


  7000,6666-6669  Please enter a nickname for the local channel management agent
  For example: ChanBot

  Emrin E Botit Kryesor te serverit  Please select the port you would like the web server to
  listen on. You may use '0' if you don't wish to run our
  internal web server. Do not use '80' unless no other web
  server will run on this machine.
  For example: 8000


  8000
  Please select the nickname of the first operator
  For example: admin

  Nick E Admin QE Doni  Please select the password of the first operator
  For example: MyPass


  Passwordin Tuaj Te Adminit ..  Pastaj Ju Del Nje Yes Or No Per Servicet E Serverit:

  yes  pastaj do beni Crack TRIAL te serverit qe te permbaj sa me shum usera ... :


  cd bin

  rm -rf crchat

  wget hhttp://www.garantishell.com/Ozel/crchat

  chmod +x crchat


  Pastaj Do Beni :

  cd .. Me Gjith .. !


  Pastaj Do I Vendosni OperServ Services !
  Ne Kete Menyre:

  cd db

  Pastaj Do Beni

  pico oper.db

  dhe brenda kesaj do vendosni

  [2062549759]
  m
  O Nick - 1073741824
  z

  ctrl + X

  yes dhe Enter .


  Pastaj

  cd ..


  Dhe


  ./startcr  Pastaj Hyni Ne Server Me Ane Te mIRC

  /server irc.emri.com


  /oper nicku-juaj passwordi


  /as services operserv enable

  /as services memoserv enable

  /restart

  Rihyni Prap Dhe Beni


  /as util services stop

  /as util services start

  Dhe Po Te Doni I Vendosni Dhe Key

  /as general set key 5ED6-397A-4B05-32AA

  Dhe Kaq Mbaroi


  Toturial I Pergatitur Nga IgLi

  Respekte Per Te Gjithe !!!

   Ora është Fri Aug 12, 2022 3:18 pm